The Turkish bath at the Wimbledon Theatre:
the plunge pool—before and after restoration

Pool before restoration Stairs after restoration

< Photo: Tijen Selim O'Reilly

< Photo: Shifrin

It seems to have been possible to go from the plunge pool into a small trapezoid shaped courtyard lying between the baths and the theatre, though why anyone would wish to do this is a bit of a mystery

Happily, the architect has ensured that additions to the original construction have not been made to look Edwardian

This page enlarges an image or adds to the information found below:

Wimbledon Theatre Turkish Baths Part 3: Lower levels conversion

Top of the page

Logo

Victorian Turkish Baths: their origin, development, and gradual decline

 
Home pageSite mapSearch the site

Comments and queries are most welcome and can be sent to: 
malcolm@victorianturkishbath.org
 
The right of Malcolm Shifrin to be identified as the author of this work
has been asserted by him in accordance with the Copyright, Designs and Patents Act 1988